Köp och leveransvillkor

TPD

Enligt Tobacco Products Directives (TPD) riktlinjer behöver du styrka din ålder genom att ange ditt personnummer i kassan när du handlar hos oss. Observera att försök till köp av minderårig ses som bedrägeri och kommer anmälas till Polisen, och vi kommer även kontakta personens föräldrar.

Åldersgräns

Du måste vara 18 år eller äldre för att handla hos oss.

Leveranser

Vi använder oss utav Postnord som paketdistributör.
Vår leveranstid är 1-5 arbetsdagar förutsatt att varan finns i vårat lager då beställningen läggs.

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kassan ser man det totala priset inklusive moms och frakt.

Betalningsalternativ:
Betalning sker via Swish eller PayPal. (Man kan även betala med betalkort via Paypal utan att ha ett konto registrerat hos Paypal.)

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar på lagerförda varor. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

När du utnyttjat din ångerrätt är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda varan eller bryta plomberingen på flaskor, men försiktigt undersöka produkten. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Garanti

Vi strävar alltid efter att ha nöjda kunder och gör därför allt vi kan, givetvis inom rimliga gränser, för att er shoppingupplevelse hos oss ska bli den bästa!

Gällande våra e-juicer så finns det, ur hälso- och hygienperspektiv, ingen garanti då det är en förbrukningsvara. Men om vi har gjort något fel, t.ex. levererat fel smak, så ersätter vi självklart den felaktiga varan med en ny.

Kontakta oss så fort som möjligt efter att du upptäckt garantifel. Spara kvittot och allt du fått levererat.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina fulla personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina person- och kontaktuppgifter i vår verksamhet för att fullfölja vårat avtal gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post eller via kontaktformuläret här på våran sida.

Ej uthämtade paket:

Ej uthämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel produkter. Returer ska skickas som rekommenderat brev, eller som spårbart paket, INTE mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka den defekta varan till oss så snart som möjligt.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan i retur. Du får själv betala eventuell frakt och returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.