Meny

Turkisk Peter

Vår storsäljare!

Är du galen i saltlakrits i allmänhet, och Tyrkisk Peber (Turkisk Peppar) i synnerhet är detta den givna ADVn i din arsenal! Salt, söt och med en liten nypa av det där starka som du känner igen från godiset.

Five Finger Fruit Punch

‘Five Finger Fruit Punch’ är en syrlig och uppfriskande e-juice med lyxig smak av passionsfrukt, ananas, färska jordgubbar och kokos. Är frukt din passion (pun intended) så kommer detta vara din favoritjuice att puffa på på stranden tillsammans med Piña Coladan.

Med hits som ‘Wrong Side of Heaven’ och ‘Under and Over it’ har Amerikanska groovemetalbandet ‘Five Finger Death Punch’ slagit som en käftsmäll inom rock och metalvärlden under 2000-talet. Denna juice är en hyllning till Amerikansk metal!

At the Grapes

‘At the Grapes’ är en syrlig juice med smak av Amerikansk grape, men utan det uppkäftiga, sötsliskiga som annars brukar vara vanligt på vapescenen. Detta är en given ADV för fruktälskaren.

‘At the Grapes’ är vår hyllning till det välkända Svenska death metal bandet ‘At the Gates’ som är mest känt för sitt hyllade album ‘Slaughter of the Soul’ som släpptes 1995. Plattan är en rejäl milstolpe i den Svenska metalhistorien, och den har influerat otaliga band både i och utanför Sverige i årtionden sedan sin release.